Torsdag

Friluftsdag
Hade friluftsdag med skolan idag. Valde att spela bolwing. Det va sjukt roligt speciellt i början för det va då det gick som bäst, haha. Skolan borde ha de här dagarna oftare helt klart!

Skogen
När jag gick sista biten hem så blickade jag ut över dungen utanför mitt hus. träden var gråa och tråkiga med marken var full av löv i olika färger och nysnser. Så jag tog min kamra och stället till och gick utt och började fota. Men kunde inte hålla på så länge för minneskortet tog slut. Jag la över massor av bilder men sen orkade jag inte gå ut igen. Men några kort fick jag i alla fall.

image8

Tisdag eftermiddag

Bloggberoende
Känner att jag redan efter bara några dagar på bloggen börjar bli beroende. Man kan inte sluta skriva och ladda upp kort!

Desperate housewives ikväll!!
Det bästa programmet på tv (Vänner går ju inte längre, snyft), utan tvekan. Skrattar varje gång plus att det alltid är spännande. Vad är det som den nya familjen döljer? När ska Edie ge upp? Kommer Gabby och Carlos bli avslöjade? Älskar det programmet!

Pärlor och guld
I lördags tog jag som sagt massor av kort. Några bland alla av dem var de här två. Men kan inte bestämma mig för vilken utav dem jag tycker bäst om. Den ena har bra skärpa, den andra har härlig skugga och ljus. Vilken tycker du e finast?



image6



image7

Kort från Sommaren

Sommarkort
Ännu ett kort på sommarens blommor. Gillar det här kortet starkt, speciellt hur skärpan tonas ut bakom blommorna. Kortet var bland de första jag tog med min systemkamera men trots det blev den lyckad (enligt mig i alla fall). Men jag håller på att lära mig och känner hur jag utväcklas med som fotograf för varje dag.


image5

My inner sound


I want you near

Because you make my fear
All disappear

image4

Lördag kväll

Glasklart
Kväll hemma med familjen. Tittade på tv och käkade god mat - mysigt hemmakväll med andra ord. Blev lite urtråkad efter ett tag så bestämde mig för att ta lite kort. Upptäckte hur otroligt roligt det är att fota saker av glas. Höll på i över en timme med olika föremål i olika ljus. Några utav dem blev riktigt bra :)
Lite senare mot kvällen tittade jag på filmen "Familjen är värre" med Ben Stiiler. Den var rolig men lite udda, precis som alla hans filmer.


Jag älskar hur ljuset faller in på detta fotot. Tyvärr vet jag inte vem som gjort glassvanen.

image3

Sommar 07

Underbar sommar
Visst visst, det regnade mycket denna sommaren. Men det spelar ingen roll! Alla härliga minnen med fotbollslaget, familjen, kompisarna gjorde sommaren 2007 till en utav de bästa.

Eskilscupen
Eskilscupen- sjukt rolig! Vi hade en sådan härlig stämning i laget och varje dag var lika underbar. Matcherna gick bra och ju längre vi kom i cupen ju roligare blev det. Jag trodde aldrig vi skulle komma så långt som vi gjorde om man jämför med hur det gick när vi spelade Gothia cup. Alla kämpade allt man kunde och spelade för varandra. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde under kvällarna. Alla var på så bra humör och det kändes som om alla kände varandra jätteväl. Efter cupen hade vårat lag förändrats och det gjorde att vi vann våran serie. Vill åka dit igen och uppleva samma sak en gång till!

Kvällar med grannarna
Sommarkvällarna ute med grannarna är bland det bästa som finns. Precis som för fem år sedan spelar man highball och tältar i trädgården. Det är äkta sommar för mig!


image2

RSS 2.0