Oretuscherade


Vill bara påminna att alla kort jag laddat upp är helt oretuscherade.


Glas igen

Glas
Jag måste säga att jag är lite besatt med att ta kort på saker av glas. Men det e bara för att det går att göra så mycket med ljuset när man arbetar med glas och det är så förbannat roligt. Det ger lite fler möjligheter och öppnar nya dörrar. Tog kort på små blå glasdroppar jag har som prydnad hemma. Gillar hur det blåa suddas ut i kanterna. Skulle tagit lite fler kort men batterierna tröt. Tänkte ladda upp det kortet jag tyckte bäst om men kunde inte bestämma vilken utav dessa tre jag gillar bäst. Vad tycker du?


image25


image26


image27

Waste


Just like money down the drain
Such a waste


image24

Gran Canaria

Mogan
Nu när det gått några veckor sedan man kom hem från semestern på Gran Canaria börjar man längtar tillbaka som mest. Mogan var helt perfect för fotografering med alla dess färggada hus och blommor. Korten på familjen passar bra som julkort.

Amadores
Det stället vi bodde på kallades Amadores och vägen ner till standen var också bra för fotografering.  I början var det mycket sten men ju närmare man kom stranden ju mer blommor och palmer blev det.  Stranden och havet var också helt underbart. Vill tillbaka nu!



Mogan

image20



Mogan

image21



Amadores

image22



Amadores

image19

Arkiv

Foto
Va ute en sväng och tog lite kort men blev inte helt nöjd. När jag skulle föra över korten till datorn hitade jag lite gamla kort jag tog innan jul (tror jag det var) och hittade denna som jag helt glömt bort.



image18

Regn

Snö?
Blickade nyss ut genom fönstret i vardagsrummet. Blev överlycklig när jag såg att det snöade. Fem minuter senare var det över och det var inte ens vitt på gräset. Samma sak hände för bara några dagar sedan. Började snöa, varade bara några minuter, allt var borta. Man blir lite less på detta vädret. Men men, det är i alla fall inget man kan göra något åt. 

Studiedag
Härligt med helg nu! Extra bra i och med att vi har studiedag på måndag så helgen blir lite längre. Tyvärr går det mesta av tiden åt att plugga till SO-prov och skriva på NO-inlämningsarbetet. Men man får sovmorgon i alla fall och det är ju alltid bra! :)


Kände att jag var tvungen att lägga in en bild från sommaren. Får en äkta-svensk-sommar-känsla av den och det är ju alltid mysigt!

image16

RSS 2.0