Onsdag

Skolstart
Ja, då var det dags för ännu ett år av pluggande. Visst låter det som om det skulle vara något negativt men ska jag vara ärlig så är skolstarten något jag sett fram emot ett tag. Efter man rest, jobbat och sedan varit ledig ett tag har man hinnit uträtta allt man ska göra under sommaren och vardagen blir plötsligt väldigt tråkig. Man blir rastlös och saknar alla kompisarna så då är det lika bra att börja skolan igen. När man går på gymnasiet får man ju dessutom syssla med det man tycker är roligt och speciellt nu när man är klar med det första året som mest bestod av obligatoriska kurser. En annan sak som i alla fall för mig var ny var klasserna. 4 klasser har blivit 3 vilket betyder att det blivit några nya ansikten i klassen. Samtidigt saknar man de gamla kompisarna och det känns så konstigt när man går skilda håll efter rasterna. Men förmodligen handlar det bara om vanor, vilket man snabbt kommer in i. Jag tror bara det är bra med lite förändringar då och då.




Vet att bilden inte har något med inlägget att göra, tycker bara den är fin

Tisdag

Kamera
Jag hade tänkt tillägna detta korta inlägg till min kära lilla kamera som äntligen är hemma igen. Fick tillbaka den förra veckan så nu har jag hunnit ta en del nya kort som kommer laddas upp på bloggen inom kort. Så nu vet ni vad ni har att se fram emot efter denna bloggtorka.



Back and stronger than ever

Tisdag

Fotboll
Den här helgen gick helt i fotbollens tecken. Min kära syster var nämligen i Helsingborg där hon med sitt lag deltog i Eskilscupen, så jag och mamma åkte ner för att kolla. Egentligen så började cupen på fredagen men eftersom jag jobbar och så kunde vi inte komma dit förrän på lördagen. Turligt nog var jag ledig både lördag och söndag så vi kunde vara där och hejja på laget båda dagarna. Det var min första gång som supporter under en Eskilscup. Annars har det varit jag själv som spelar men nu är vi för gamla. Visst låter det deprimerande! För gammal för esklscupen! Känns som om jag hamnat i världens ålderskris. Dessutom fick jag under hela helgen massor av flashbacks från min tid på eskilscuppen. Stämningen, folket, matcherna, uppvärmningarna, övernattningarna, kvällarna - ja, allt saknade jag så otroligt mycket! Inte blev det lättare när vinbergslaget som dundrade men en enorm cd-spelare på högsta volym när de skulle till matcherna, precis så som vi gjort en gång i tiden, med samma cd-skriva dessutom. Men jag fick tålmodig stå utanför planen och kolla på samtidigt som jag fick hindra mig själv från att hoppa in på plan. Men jag måste medge att jag trivdes att vara supporter, speciellt när det blve en så solig och varm helg. Jag slapp springa runt i den gassade solen, om man nu ska se det på den ljusa sidan, även om det kan vara rätt härligt ibland med.




Syrran spelade fotboll

RSS 2.0