Söndag kväll

Näset
Spenderade söndagskvällen ute på näset tillsammans med familjen. En otroligt mysig kväll med picknick, bad, solnedgång och cykeltur bland annat. Skulle kunna skriva flera sidor om det men hinner inte nu. Ska nämligen iväg på fotbollscup i Helsingborg - Eskilscuppen! Så därför laddar jag upp ett foto från kvällen och ni kan utifrån den föreställa er hur kvällen var.



Solnedgånger över skrea sett från näset


Söndag

Veckan
Denna veckan har jag som vanligt jobbat måndag till fredag. Lite tråkigt när det varit sådant toppenväder. För det första vill man ju mycket hellre vara på stranden och ta det lugnt och för det andra så är det precis vad alla andra gör så då kommer inga kunde vilket leder till att vi inte har något att göra. Men skapade egna uppgifter som kunde hålla oss sysselsatta under dagarna och till fika käkade vi glass vilket svalkade väldigt bra. Sedan efter jag slutat för dagen blev det kvällsdopp. Bara av att entra det sandade området fick man väldens sommarlovskänsla. Mycket härligt.

Stranden
Igår blev det självklart stranden. Först var jag duktig och var ute och sprang i 40 minuter. Strax efter halv 12 sedan cyklade jag ner till beachen där jag mötte amanda. trevligt att träffa henne eftersom det var ett tag sen sist. På stranden träffade vi Matilda, Fredrik, Hanna och Emmy. Sedan kom även Julia. Dagen blev alltså en grymt varm dag på stranden med många dopp i havet och mycket snack med kompisarna. Hoppas denna dagen blir lika dan för det är  precis så som en sommardag ska vara!


Blommor är ju sommarigt om något


Måndag

Sommar
Nu har mer än halva sommarlovet passerat. Lite svårt att förstå att om mindre än en månad börjar jag på gymnasiet. Både längtar och bävar inför det. Ofta blir det så när det ska sker en stor förändring. Hoppas bara nu att man får några soliga dagar så man kan vara på stranden för det hör till sommaren. Hittills har de dagarna varit allt för få. För är lätta upp denna regniga fredagskväll laddar jag upp ett blommigt sommarkort.




Torsdag

Rügen
Saknar Rügen där jag var med min familj för några veckor sen. Trots att vädret inte var så överdrivet roligt hade vi kul ändå. När jag fick höra "en vecka i Tyskland" så lät det inte speciellt roligt men det var det faktiskt. Men ärligt talat kändes det inte som om vi var i Tyskland. Rügen både såg ut och kändes som något helt annat, har bara svårt att hitta något att jämföra med. Den dagen jag tyckte allra bäst om var då vi hyrde cyklar och cyklade till närmsta staden. Eller ja, by kanske man ska kalla det för det var inte så stort. Mysigt var det i alla fall! Veckan gick förvånansvärt fort något som egentligen var väldigt bra. Saknade Jonatan väldigt mycket så det va bra att få komma hem. Något som också är värt att nämna är att jag på båten hem fick en royal straight flush när vi spelade chicago. Mini vågen för mig, hihi;)
Laddar upp mitt favoritkort från Rügen. Kommer att ladda upp fler efter hand.


Utsikten från utkiksplatsen Kungastolen (Königsstuhl)


Kungastolen

Onsdag

Jobb

Ännu en jag på jobbet. Idag har varit rena motsattsen till igår. Igår fanns det verkligen inget att göra, inget folk och inget att packa upp. Det var lite tråkigt för då kändes det verkligen som om tiden stod helt stilla. Så idag kom hela jordens befolkning in på en och samma gång. Ja, det var i alla fall så som jag upplevde det. Samtidigt fanns det massor av saker på lagret som jag skulle packa upp. Att telefonen inte slutade ringa gjorde inte precis saken bättre. Menmen, dagen gick väldigt fort i alla fall.

Photoshop
Nu måste jag verkligen se till att skaffa photoshop. Har fått massor av idéer om vad jag kan göra med kort jag tagit. Fram tills nu har min blogg endast innehållit kort som jag inte har gjort något alls (förutom skrivit mitt namn) med hjälp av datorn. Men det gör att man känner sig lite begränsad. Jag vill kunna göra mina foton mer effektfulla så de kan förmedla rätt känsla. Det lär väl ta mig ett tag innan jag behärskar photoshop så innan dess kommer det bli några fler oretucherade bilder.  


Sommarjobb

Sommarjobb
Senaste veckorna har jag spenderat på comfort där jag jobbar några veckor under sommaren. Härligt att tjäna lite egna pangar plus att man måste ju hitta på något under sommaren, speciellt om det är det vädret vi har. När jag är klar för dagen imorgon har jag jobbat halva tiden, sen är det bara två veckor kvar. Tiden har gått väldigt fort, känns som om jag precis börjat där. Förmodligen kommer jag inte att hinna blogga så mycket men ska försöka.


torekov  -08

torekov

RSS 2.0