Torsdag

Saknade
Nu börjar alla saknade resenärer komma hem, en efter en. Först anna som kom igår (tror jag) och snart kommer Sanna och Emelie. Vet ej om jag glömt någon nu. Har i alla fall saknat er obeskrivligt mycket ska ni veta. Va lnte borta så länge igen! Orkar inte sakna folk!! <3

Helg
Bara en dag kvar nu tills det är helg. Wohoo! Första stolveckan som varit hel nu sen jullovet var över. Har varit lite jobbig, menmen, tror inte det blir speciellt lättare heller. Nationella prov, gymnasieval (är fortfarande inte säker på vad jag ska välja) och massa andra saker som gör en tokg. Tur då att det snart är helg. Hitta på massa saker med kompisarna och bara ta det lugnt!


Tycker detta kortet är sjukt gulligt så jag måste ladda upp det!

image13

Home again

Har precis varit på semester och därför inte hunnit blogga alls. Inte heller vid jul men då var det väldigt stressigt så vem han sitta framför datorn och skriva då?

Två veckor på Gran Canaria vart inte helt fel. Trots att det inte är så supervarmt där va det underbart att komma iväg från regniga Sverige ett tag. Hade rätt tur med vädret, inget regn och bara vissa eftermiddagar var det molnigt. Tänkter att jag lägger ut en bild över stranden och ett riktigt häftigt hotell som lyste upp hela berget!



image12

RSS 2.0