Onsdag

Fotografisk bild
Sitter nu i skolan och har passande nog fotografisk bild. Har hållit på i några veckor med en bild som vi ska klippa ihop av tre olika bilder. Har varit klar ett bra tag nu så har gjort lite uppgifter från moderskeppet.se. En hemsida jag verkligen kan tipsa om. Man lär sig grymt mycket därifrån. Finns en film om grundkunskaper som verkligen passar alla nybörjare. Den är visserligen flera timmar lång men efteråt kan man riktigt mycket om photoshop. Här kommer förresten min bild från uppgiften i fotografisk bild. Lite fräck tycker jag allt!





som vanligt fick min syster ställa upp

Lördag

Vinter?
Nu är jag less på att inte ha någon riktig vinter! Vart har de mysiga vintern med massor av snö tagit vägen? Detta året har det så gott som bara snöat en gång (i alla fall där jag bor) och det var igår. Var helt underbart när man vaknade och såg ett snöklätt vinterlandskap när man rullade upp persiennerna. Kände sig lite som ett barn på julafton, men det blir så när man är en vintermänniska. Sedan efter några timmar i skolan så var all snö borta. Vad är det? Hörde att de hade snöstorm i julas på Gran Canaria. Där ska det inte vara snö, där ska det vara vamt. Vad har hänt med snön egentligen? Det är precis som om den gått vilse eller något i den stilen. Samma sak var det ju förra året då snön inte kom hit förrän i april. Det är inte då man vill ha snö för i april börja man längta efter våren som då brukar var på ingång. Men, men, jag får helt enkelt skylla på miljöproblem med globan uppvärming precis som alla andra.




Snön förra året ( april!!!)

Onsdag

Körslaget
Hade tänkt dra ner till stan en sväng för att lyssna på team wells. Det var verkligen synd att de åkte ut i lördag, speciellt när man tänker på pengarna som låg i vinstpotten som hade gått till något projekt i vår kommun. De hade verkligen behövts kan jag säga, så det var lite synd. Trots att team Wells åkte ut tyckte att det gjorde väldigt bra ifrån sig. Blev faktiskt lite förvånad. Det gick ju så bra i början av tävlingen då de hade flest röster. Sen började antal samtal för Wells dala och de andra körerna hann i kapp. Men, men, så kan det gå. Nu måste jag sticka för att inte komma försent!

Tisdag

Prov
Sitter nu och försöker få ihop en liten sammanfattning att plugga på inför provet i veckan. Det är självklart inte det roligaste så jag tänkte att det var lite bra att passa på att blogga lite så man får ett litet avbrott. Har egentligen inte speciellt mycket att skriva, så jag sitter mest och knapprar på tangentbordet för att slippa plugga naturkunskap. Varför inte lägga upp en bild istället? Då blir det i alla fall någon nytta med detta invägget. Min extremt djupa och sofistikerade text för dagen är inte direkt något jag är stolt över. Nåväl, här kommer ett kort från i somras då vi var i Tyskland. Att den är lite stylad i photoshop är aningen svår att dölja.





She's bying a stairway to heaven

Break

Lov
Gud vad längesen det var jag bloggade. ÅNGEST! Nej, riktigt så varligt är det inte men jag måste verkligen bättra mig. Jag får helt enkelt ta och skylla på det gamla hederliga - mycket att göra i skolan. Till viss del är det sant, innan jul har man häcen full med prov och arbeten men under jullovet har jag inte gjort något alls som ens berör skolan. Det har verkligen varit skönt, man behöver ett lite längre break iband. Nu har visserligen några dagar av min ledighet gått till att jobba, inventering som vanligt, men jag känner mig ändå utvilad och redo att påbörja ett nytt läsår.

Foto
Självklart har jag fotogaferat en helt del under julen. Systern min har blivit offer som vanligt så det har blivit en hel del snygga modebilder. Fick också ett nytt objektiv av mina föräldrar i julklapp, mycket tacksam, vilket var mer anpassat för utomhusfotografering. Därför har jag passat på att slänga kameran över axeln när jag varit ute på en stärkande promenad och fotograferat som en galning. Tänkte att jag skulle ladda upp ett foto från den första fotograferingen med mitt nya objektiv. Bilder är helt pure, inget fixande med fotoshop eller något sånt. Vill visa vad själva objektivet går för. Ha dock lite överseende med kortet, det är trots allt ett objektvi jag ännu inte hunnit vänja mig så kortet är inte helt topp. Ska fortsätta exprementera lite först.



Lite för höstigt för jullov tycker jag




Lite vintrigare iaf

RSS 2.0