Torsdag (igen)

Friluftsdag
Lärde känna klassen ett snäpp mer idag när vi hade vriluftsdag med alla ettor i natur/teknik. Dagen började men att vi skulle träffas i samlinssalen klockan 9. Där fick vi reda på hur dagen skulle se ut och delades in i grupper i klassen. Sedan var det dags för klasskamp. Brännboll, sudoku, staffeter bland annat och det gällde att vinna så många grenar som möjligt. Gick helt okej för min klass måste jag säga. Sedan på eftermiddagen delades vi in i nya grupper. Vi skulle ta oss ner till stranden där vi skulle bygga sandslott och på vägen ner var massor av frågor utplacerade, med andra ord så var det tipspromenad. Tror det gick helt okej, vet ej säkert eftersom vi ännu inte fått reda på svaren. Sandslottet vi sedan skulle bygga blev istället en villa med garage, altan och trädgård bland annat. Blev väldigt nöjd med den men tyvärr räckte det inte till någon vinst på sandbyggartävlingen. Min klass vann inte heller klasskampen som inkluderade alla tävlingarna, men vi kom 2a och det tycker jag att vi ska vara nöjda med. Kul hade vi i alla fall och det var det  som dagen gick ut på.



play with colours



Söndag

Fotboll
Oh no!! Match idag och självklart har jag gått och blivit sjuk. Idag är det inte vilken match som helst heller. Först ska damlaget möta Stafsinge och sen ska herrlaget möta Stafsinge, dubbelmatch eller vad man ska kalla det. Är matchen man sett fram emot denna säsongen och självkart så missar man den. Tur att det är skitväder ändå. Hade varit ännu värre att missa matchen om det dessutom var perfekt fotbollsväder. Nu ska jag krypa ner i min säng och glo på film och göra allt jag kan för att bli frisk.



Torekov 07


Tosdag

Torsdagsbloggande
Kom nu på att jag nästan bara bloggar på torsdagar. Eftersom det är den dagen jag slutar tidigast och inte heller har något speciellt planerat så blir det ofta så. Ska försöka blogga oftare men det är svårt, speciellt nu när skojan verkligen dragit igång.
Dagen har varit rätt så lugn. Började tio över nio i morse och hade bara tre lektioner idag. Under luncheasten drog jag och några claspals till entill. Jag och mätti delade en kebabpizza, yum, men såsen var för svag tycker jag. Hon beställd mild så det är kanske inte så konstigt. När skoldagen var slut drog jag och mätti hem till henne och kollade på gamla kort. Vi skapade även en blogg till henne   matildaivarsson.blogg.se    - besök den!

Kvällsplåtning
I helgen plåtade jag min syster när hon hoppade studdsmatta. Blev rätt så lyckat måste jag säga. Tänkte att jag skulle ladda upp ett av de fotorna. Den här är det fotot tycker jag bäst om! 




RSS 2.0