Snö

Påsk
Denna påsken var harit väldigt rolig. Mycket iväg med kompisar så det har blivit många sena kvällar och fler kommer det bli. Käkat mycket påskgodis med och det tycker jag man ska göra med, det hör liksom till. Fick till och med två påskägg, en från mamma och pappa och en från mormor och morfar. De trodde först jag va för stor för påskägg men det tycker jag aldrig man är! xD Måste bara hinna med att jobba med lite grejer från skolan. Vill egentligen inte men vill inte heller halka efter så jag har inte så något val. Egentligen så är alla lov (förutom sommarlovet) och andra lediga dagar bara tid för att jobba med det som man inte hunnit med i skolan. Eftersom alla lärare sätter en sån press med och det är inte bara i något ämne. Jag tror till och med att det lägger att så tight för att de förväntar sig att vi ska jobba på på loven. Tack och lov så är det snart sommarlov och då ska alla böcker lämnas in!!

Snö
Snö på jullovet? - Nej! Snö på sportlovet? - Nej! Snö på påsklovet? - JA!:O Ärligt talat trodde jag aldrig det, jag trodde inte heller att vi skulle få snö på länge. Allt det tjatet som att miljöförstöringen och om hur det gör att våra barnbarn aldrig kommer att få se snö. Så när vi knappt fick se nån snö under hela vintern blev ju alla asrädda. INGENSNÖ MY ASS!! Ursäkta, men jag blir bara så förbannad på folk som tror dom vet allt och allting. Men det va ju i alla fall tur att snön kom under ett lov. Då får man vara hur barnslig som helst. Jag och en kompis byggde en snögubbe som var större än oss vars kroppsdelar vi arangerade på ett litet sexistisk sätt, thihi! Hade även pulkarace med några andra kompisar. Skrattade så mkt att jag fick ont i magen. Vi åkte i den så kallade dödsbacken som är en kort men mycket brant backe med gupp och skog omkring så det gäller att se upp. Vi slog massor av volter och fick snö överallt, ja verkligen överallt. Så det passade bra att värma sig med en kopp varm choklad när vi kom in!

Tog lite kort på det mysiga vinterlandskapet

image35


image36

A few days ago


Closed up inside of myself, got nowhere to run got nowhere to hide. Too scared of loosing his trust to open up to anyone, too scared of letting him down. The shallow silence is keeping me trapped in a labyrinth of my own thoughts. Need someone to talk to, someone to understand, but I'm walking down that narrow path on my own and every act is a desperate cry for help.


image32


Torsdag

Barn Igen
Hade lekar idag på idrotten. Vet nu vad ni alla tänker "Lekar? Fan var töntigt, det gjorde man ju typ i 3:an". Det tänkte jag med men visade sig vara sjukt roligt. Alla skrattade, va glada och man brydde sig inte om mycket annat än att ens lag skulle vinna. Precis så som det va när man va lite och alla beskymnmer va utom räckhåll. Längtar verkligen tillbaka dit och det kändes verkligen otroligt att känna sig liten och ansvarslös i en timme. Nu förtiden fattar man hur bra man hade det när man var barn, sorgligt när man tänker på att den tiden är förbi.

Gamla Kort
Gick igenom lite tagna kort (alltid lika kul) och fastnade för denna. På något sätt får jag en obehaglig känsla av den, lite mysik och skräck. Tror det är för att himlen är så ljus och dungen så mörk, lite kontrast alltså. Skulle aldrig våga gå ensam där en kall natt, kan jag ju säga. Man vet ju aldrig vad som gömmer sig bakom träden! xD

image31

Onsdag

Sväng i Stan
Slutade tidigare idag på grund av att lärarna i vårat arbetslag skulle ha möte! YEY! Tog då en sväng i stan och letade efter presenter, vilket inte vara så lätt som vi trodde. Menmen vi hittade det vi behövde som tur va. På vägen tillbaka gick vi förbi Vero Moda och kikade lite där. Hittade världens sötaste skjorta, blå och vit randig! Men hade lite bråttom hem så kunde inte ens prova den. Men en liten mysig, men kall, sväng i stand med kompisarna piggar alltid upp den tråkiga vardagen.


 Fryser väldigt mycket nu så laddar upp en varm bild (förhoppningsvis tänder pappa en brasa i vardagsrummet) :

image30

Regret equals present pain fom the past

Regret
Visst har man alltid många saker man ångrar. Men så kommer då vissa saker man ångrar mer än många andra saker, saker som inte bara förändrar dagen. Blivit drabbad av en sådan. Varför sa jag inget, varför gjorde jag inget? Jag visste ju hur läget låg till hela tiden men på något sätt intalade jag mig själv att jag hade fel. Istället för att nu deppa över att jag var så förbannat feg kunde jag varit den lyckligaste i världen. Allt det jag tänker kunde varit sant och jag hade inte heller behövt hålla en hemlighet tynger ner mig. Vill inget annat än säga det till någon men vet hur mycket skada det skulle skapa. Har ett förtroende och tänker inte sabba det, skulle aldrig få tillbaka det om jag berättade.


image29

Mars

Vår
Första mars idag, enligt mig betyder det då att det är vår! Men tänkte då att det skulle passa bra med en vinterbild, hehe. Inte för att det ser ut som vår just nu. Tycker det sett lika dant ut sedan i november.

image28
 

RSS 2.0